General Knowledge Quiz (Round 275)

Pub Quiz Questions HQ

Print PDF version of this RoundPrint PDF version of this Round 2020 General Knowledge

Published: August 2nd, 2020

 

Today we're happy to publish another set of ten general knowledge questions for use in your next pub quiz. We've now published over 2700 free quiz questions in the General Knowledge category alone!

 

There's thousands more available in the Categories section, too.

 

It's our mission to provide the best quality quiz questions to you, for free

 

As always, all are completely free to download, print and use.

 

If you're playing along without an audience, we have provided this week's answers below: 

 

Questions

 

1) Actor Henry Cavill was born on which Channel Island?

 

2) Which chemical element has the symbol 'As'?

 

3) In 1998 the Petronas Towers replaced which Chicago tower as the world's tallest building?

 

4) Arabian and Bactrian are species of which African animal?

 

5) What was the name of Prince Charles' first wife?

 

6) Bran Van 3000 sang about drinking in which city?

 

7) In which Italian city would you find the world famous Caffe Florian?

 

8) In which English city would you find Penny Lane?

 

9) Motsi Mabuse became a judge on which BBC talent show in 2019?

 

10) The 'Frosty Palace' is a malt shop in which 1978 musical film?

 

Answers:

1) Actor Henry Cavill was born on which Channel Island?

Answer: Jersey

 

2) Which chemical element has the symbol 'As'?

Answer: Arsenic

 

3) In 1998 the Petronas Towers replaced which Chicago tower as the world's tallest building?

Answer: Sears Tower

 

4) Arabian and Bactrian are species of which African animal?

Answer: Camel

 

5) What was the name of Prince Charles' first wife?

Answer: Diana

 

6) Bran Van 3000 sang about drinking in which city?

Answer: LA

 

7) In which Italian city would you find the world famous Caffe Florian?

Answer: Venice

 

8) In which English city would you find Penny Lane?

Answer: Liverpool

 

9) Motsi Mabuse became a judge on which BBC talent show in 2019?

Answer: Strictly Come Dancing

 

10) The 'Frosty Palace' is a malt shop in which 1978 musical film?

Answer: Grease